+381 24 530 875  
info@dialtech.rs
Petőfi Sándor 20/b. , 24000 Szabadka
+381 24 4 873 039
info@dialtech.rs
Bolmán u. 7 , 24420 Kanizsa
+381 24 530 875, Szabadka
+381 24 4 873 039, Kanizsa
facebook

Rólunk

A Dialtech DOO egy dinamikusan fejlődő vállalat Szabadkán, Szerbiában, amelyet 2003-ban alapítottak. A cég az informatikai és irodai technológiai megoldások széles skáláját kínálja, különös tekintettel a Konica Minolta eszközökre. Termékkínálatukban megtalálhatók a digitális fénymásológépek, lézernyomtatók (fekete-fehér és színes), valamint multifunkcionális berendezések. Ezen kívül számítógép alkatrészeket, kiegészítőket és fogyóeszközöket is forgalmaznak, mint például tonerkazetták és fénymásolópapír.

A Dialtech teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek az irodai berendezések bérbeadásától a szervizelésig, biztosítva a gyors, akár 24 órán belüli reagálást. A cég különböző városokban is jelen van,  Szabadka, Magyarkanizsa, ahol helyi szervizpontokkal rendelkezik
és a szervizesek innen szálnak ki az ügyfelekhez a környező településekre pl Zenta, Ada, Csóka, Törökkanizsa, Becse, Kikinda Topolya, Zombor, Szentamás stb. Magyarkanizsán egy kiskereskedelmi üzletet is üzemeltetnek, amely IT termékek és szolgáltatások széles választékát kínálja, beleértve az asztali és laptop számítógépek értékesítését és javítását, valamint a monitorok és UPS eszközök szervizelését.

A cég célja, hogy ügyfelei számára modern, költséghatékony és megbízható technológiai megoldásokat nyújtson, optimalizálva az üzleti folyamatokat a legújabb technológiák alkalmazásával. A Dialtech szakértő csapata magas szintű szolgáltatást biztosít, amely megfelel a mai üzleti igényeknek és kihívásoknak.

Hibajelentés